Avicii

Spotify odhaluje zákulisní video z příprav Aviciiho posmrtného alba

Brzy to bude rok, co nás opustila hudební legenda Avicii. V době jeho úmrtí v dubnu 2018, bylo uchováno několik jeho nezveřejněných skladeb. Tisková zpráva a další okolnosti napovídají skutečnosti, že budou brzy zveřějněny a to v podobě alba.

Z rozhodnutí, které učinila Timova rodina, budou postupně vycházet jednotlivé singly. První s názvem “SOS” vyšel již 10. dubna a mělo by jej následovat album pojmenované “TIM“. Producent a dlouholetý spolupracovník Tima, Carl Falk, se rozhodl podílet se na dokončení Aviciiho rozpracovaných singlů. Důležité je zmínit, že všechen zisk z alba připadá na nadaci Tim Bergling Foundation, o jejímž vzniku jsme vám psali již dříve zde. Officiální datum vydání by mělo být 6. června.

Velkou zásluhu na tomto albu si připisuje také Spotify, společnost která se rozhodla podílet se na jeho zveřejnění. Dalším spolupracovníkem je například Klas Bergling (Timův otec), nebo také Albin Nedler a prezident Universal Music Nordic Petr Sudin. Prostřednictvím sociálních sítí nyní koluje video ze zákulisí přípravy alba, které si můžete pustit níže.

I když nás Avicii nadobro opustil, jeho hudba je věčná a tohle budou poslední skladby na kterých se kdy Tim podílel.

Avicii – TimEn samling av Aviciis osläppta musik håller på att sättas samman av hans vänner och familj. Singeln “SOS” feat. Aloe Blacc släpps 10:e april 21:00 och albumet “TIM” 6:e juni. Vi är hedrade att snart kunna dela dem med er.

Om du eller någon i din omgivning mår dåligt, så finns hjälp på www.loveislouder.com/prevent

Posted by Spotify on Friday, April 5, 2019

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.