Yotto

Yotto? Hyperfall? V Brně?! No jasně!

Některé DJs je zkrátka velmi těžké zabookovat a občas to chce pevné nervy. Organizační tým brněnského klubu Vibe ve svém snažení vytrval a po půlročním jednání přiváží do svého klubu opravdovou pecku. Finskou pecku jménem Yotto.

Yotto @ Vibe Club

V pátek 22. března se historicky poprvé objeví Yotto (FIN) v jihomoravské metropoli a to přímo v klubu Vibe. Jeden z hlavních představitelů labelu Anjunadeep zařadil Brněnské vystoupení do svoji oficiání world tour, u příležitosti vydání jeho debutového alba Hyperfall.

Yotto

Finský DJ, producent, milovník psů a očividný majitel velkých bicepsů, Otto Ylipertulla, známý jako Yotto, se dokázal během několika let prosadit v hudební scéně a stát se jednou z hlavních tváří labelu Anjunadeep, na kterém v září 2018 vydal i své debutové album Hyperfall. O pravidelné podpoře od světoznámých DJs se téměř nemusíme ani zmiňovat. Jména jako Pete Tong, Laurent Garnier, Kölsch, nebo i Sasha jsou velkými fanoušky téměř všeho, co vzejde z Yottova studia.

První vlna vstupenek se vyprodala za pár hodin a momentálně zbývá několik posledních vstupenek na GoOut.cz za pouhých 300 Kč (+ poplatky). Počet lístků a kapacita klubu bude pro větší pohodlí na parketu omezena a nedá se počítat s tím, že vstupenky zakoupíte na místě. Doporučujeme tedy neváhat s nákupem v předprodeji.

Celou akci odstartuje dvojice FlyTech a rezident klubu JPJ. Po dvouhodinovém setu Yotta se mixu ujme Bastien a celý večer zakončí vycházející hvězda české elektroniky Dominik Gehringer.

Zároveň pojede celou noc i oblíbená lounge stage, na které se postupně vystřídají KemaRivendel, GlitchGoose a Vamos Mustafas.

Vibe Club se nachází v samotném centru Brna na adrese Starobrněnská 690/20.

Veškeré další informace jsou na facebookové události:
https://www.facebook.com/events/2278787752376309/

https://youtu.be/42GI3So6NFQ

Zdroj: TZ
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.