Prodigy

The Prodigy zrušili všechna chystaná vystoupení

Po tragické smrti legendárního frontmana Keitha Flinta, kapela The Prodigy oznámila zrušení všech následujících koncertů. Na sociální síti Twitter uvedli, že všechny připravované programy a projekty od této skupiny budou zrušeny.

Kapela měla v červnu hrát mnoho akcí ve Velké Británii, včetně festivalu Glastonbury konajícího se v červnu. Sestava vystupujících zatím nebyla zcela oznámená, i tak se pořadatelka Emily Eavis rozhodla oznámit, že kapela nevystoupí. Zároveň samozřejmě vzdala hold Keithově smrti.

“Jsme tak smutní, že slyšíme zprávy o smrti Keitha Flinta. Hrál zde tolikrát se svou kapelou Prodigy a byl letos opět na seznamu vystupujících. Tento neuvěřitelný frontman nám dal tolik života a energie. Zde je klip z roku ’97, kdy se stali první taneční kapelou, která kdy byla hlavním vystupujícím na Glastonbury – obrovský okamžik pro nás, na který nikdy nezapomenu,” uvedla Emily na svém instagramovém profilu.

Zatímco Keithův neuvěřitelný život došel tragickému konci, jeho odkaz bude navždy žít v srdcích fanoušků po celém světě. Myšlenky a modlitby jsou s rodinou a přáteli v tomto těžkém období.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.