DJ Kristian Nairn? Nic? A co takhle DJ Hodor?

V našich končinách to není příliš známým faktem, ale hvězda seriálu Game Of ThronesKristian Nairn – je nejen talentovaný herec, ale také velmi dobrý DJ a producent!

Kristian Nairn – DJ, producent, herec

V jeho druhé kariéře rozhodně neprobíhá žadné držení dveří, ani žádné žvatlaní jediného slova za několik sezón seriálu. Kristian je v našich očích nejen uspěšným hercem, ale také talentovaným DJem. K úspěchu mu ale samozřejmě dopomáhá i jeho nejznámější role, ve které ztvárnil lidského obra Hodora (Game Of Thrones). Jakým stylem se Kristian aka Hodor především prezentuje? Libuje si v progressive & tech housu, tudíž nic příliš tvrdého, ale spíš melodického.

48238192_2048885325171976_8060680340642988032_n

Zajímavostí rozhodně je i to, že se nevěnuje pouze DJingu, ale také produkci své vlastní tvorby. Momentálně má na svém kontě i remix pro housové legendy jako Freemasons nebo Duke. V nejbližší době se objeví i na labelu Zerothree, tudíž to s progressive housem opravdu myslí vážně! Pravidelně se také objevuje v klubech jako Ministry of Sound, Pacha a nebo na festivalech Middlelands a Untold.

Naprostou specialitkou je ovšem jeho koncept “Rave Of Thrones“, se kterou si především v Americe zajistil velký úspěch.

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.