DNB

AZ kvíz? Nic takového, DNB kvíz!

Účastnili jste se někdy nějakého znalostního kvízu? Třeba v hospodě, s partou přátel okolo sebe? Zábava, že? A co teprv, kdyby to bylo v klubu a bylo to celé zaměřené na témata taneční scény, třeba z DNB scény?

DNB Meeting – kvíz, rozhovory, afterparty!

Ano, něco takového opravdu existuje a začíná se to docela skvěle rozjíždět. Obdoba PUB kvízu, akorát s tématikou drum & bassu. V pražském klubu Storm začali pořádat takzvané “DNB meetings“, které se zatím konají 1x měsíčně, a to ve středu večer.

Klub s tímto nápadem přišel jako s odpovědí na vyplnění středečního programu a co si budeme povídat – kluby jsou o víkendu vždy narvané, ale jak být originální a nalákat fanoušky i na středeční večer? Za nás je odpověď ve formě kvízového večeru naprosto správná!  První díl DNB Meetingu byl naprosto skvělý – atmosféra neskutečná, je na čase to zopakovat! Stejný názor mají i fanoušci daného klubu a zájem o daný večer je rozhodně vidět.

Jak to vypadalo na minulém meetingu? Peckově!

Není to samozřejmě jenom o kvízu a o porovnávání znalostí. Třeba chcete jen poznat další lidi, kteří také mají rádi drum & bass, nebo se dokonce seznámit s nejlepšími DJs v naší republice a dát si s nimi drink? Jaká může být lepší příležitost, než právě takovýto večer? Žádná! Přesně proto vzniknul nový koncept večera – DNB Meeting, který proběhne 1x za měsíc ve středu.

Po DNB kvízu bude  vždy následovat tzv. “Little Talk“, který bude moderovat Mazzon a který pěkně podusí známe DJs. Prostor bude samozřejmě i na vaše otázky. Závěrem každého DNB meetingu je i pořádná afterparty, na které zahrají všichni kapitáni kvízových týmů!

A pokud nestíháte březnový meeting, který se uskuteční už 6. 3. 2019, tak nezoufejte! Dubnový termín rozhodně vychytáte – jednak vás na něj upozorníme my a pokud budete sledovat přímo klub Storm, tak vám neuteče jak další vydání kvízového večera, tak i spousta dalších eventů!

  EVENT
  REGISTRACE
  STORM CLUB PRAGUE

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.