Creamfields odhaluje kompletní line-up

Creamfields. Už více než 20 let britský festival dováží to nejlepší z oblasti elektronické hudby v průběhu August Bank Holiday do městečka Daresbury, nedaleko Liverpoolu. Pro britské ravery není žádné jiné místo, kde strávit poslední víkend v létě. Creamfields nyní odhalil komplentí line up pro letošní rok!

Martin Garrix, Tchami, Fatboy Slim či deadmau5 budou headlineři pátečního večera. Zároveň nebudou chybět jména jako Jauz, Holly Goof, Timmy Trumpet či anglická drumandbassová legenda Andy C.  V sobotu chystá velký návrat Calvin Harris, který ukončí svou 3letou přestávku na festivalech. Ve stejný den také vystoupí například Carl Cox, Above & Beyond nebo Benny Benassi. Nicméně, všechny oči budou upřeny na neděli, a ačkoli na Horizon stagi uvidíme výkony od jmen jako Oliver Heldens a Tiësto, hlavní pozornost noci je určitě na Arc stage kde vystoupí Swedish House Mafia, kteří zde budou hrát jejich první britskou show po 7 letech!

Můžeme si všimout, že část lineupu je stále rozmazaná, ale vypadá to, že Creamfields ještě chystá několik překvapení, která by na jaře neměla chybět. Mnozí fanoušci si myslí, že v neděli by mohlo dojít k úplnému převzetí stage od SHM, podobně jako na jejich akci Milton Keynes Bowl v roce 2012, kdy skandinávské trio supportovali Alesso, Pete Tong, a mnoho dalších jejich přátel.

Kompletní line up naleznete zde:

cf1
cf2
cf3

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.