Michael C

Michael C a Namtrack zremixovali legendární skladbu With Or Without You od U2

O neoficiální bootleg skladby ‘With Or Without You’ se postarali čeští DJs a producenti Michael C a Namtrack.

Michael C, přední český DJ a producent a dlouholetý rezident legendárního pražského klubu Roxy, který je skalním fanouškem světoznámé irské kapely U2, si k remixu přizval Namtracka, se kterým na produkci spolupracuje již delší dobu. Remix, který se nese na vlnách stylu progressive house, pak vytvořili jako poctu této proslulé skupině.

“U2 jsou odjakživa moje srdeční záležitost, jen letos jsem objel čtyři jejich koncerty po celé Evropě,” říká Michael C a dodává: “Poprvé jsem tento bootleg zahrál na konci setu na loňském festivalu Beats 4 Love a nyní s Namtrackem vypouštíme finální verzi našeho podání. Přesně tak, jak to cítíme. Doufáme, že se bude líbit.” Skladba je fanouškům k poslechu na YouTube či volnému stažení zde a na hudební platformě SoundCloud.

Spojení Michaela C a Namtracka se již v minulosti osvědčilo. Například v loňském roce vydali na italském labelu Total Digital společný track ‘Succubus’. Se skladbou ‘Nymph’ se jim zase podařilo 6x po sobě umístit v čele hitparády tuzemského Dance Radia.

Linky:
SoundCloud
YouTube

Zdroj: TZ
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.