Above & Beyond vs. Armin van Buuren – Show Me Love

ASOT 900 je za námi. Masivní oslava jubilea A State Of Trance proběhla nad očekávání dobře a jak je zvykem – i tentokrát jsme se dočkali strašně moc nového materiálu snad od všech DJs, kteří v Utrechtu vystoupili. Jeden z nich ovšem překonal všechna očekávání a to kolaborace Armina a Above & Beyond.

Armin van Buuren vs. Above & Beyond – Show Me Love

Je to láska! Je to k neuvěření, ale dočkali jsme se kolaborace neuvěřitelných gigantů. Trio Above & Beyond se společně s Arminem pustili do horké novinky “Show Me Love“.
Trancová spolupráce roku? Nejspíše ano a rovnou máme i release date – 1. března 2019. Dle dostupných informací se track objeví jak pod vydavatelstvím Armada Music, tak také pod labelem Anjunabeats.

Armin van Buuren se postaral o premiéru daného tracku ve svém setu na mainstage ASOT 900 v Utrechtu. Track má definitivní atmosféru, klasickou pro produkci jak AvB tak i A&B, ale nebudeme prozrazovat příliš, představu si konec konců můžete udělat vy sami! A ne, určitě to není žádný tribute velmi slavnému vokálovému kousku od Robin S, z roku 1993 – jde jen a pouze o shodu názvů.

Above & Beyond i Armin van Buuren jsou rozhodně dva projekty, které mají největší fanouškovské základny na celé trancové scéně – už jen to dělá z tracku naprosto legendární záležitost a to ještě není ani vydaný.

https://www.youtube.com/watch?v=Lw_4XMD_GoE

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.