Marshmellův koncert ve videohře Fortnite nadále sklízí úspěchy

Jednu z nejúspěšnějších počítačových her současnosti ‘Fornite’ vám rozhodně nemusíme představovat. Za zmínku ovšem stojí že se v této hře konal první koncert, který měl ve své režii všemi známý Marshmello.

Jeho set dosáhl rekordní návštěvnosti a to 10 milionů hráčů (což je zhruba 20% celkového počtu hráčů). Set však dosáhl dalšího milníku poté, když se jeho extended verze dostala na první místo v kategorii ‘Dance/Electronic Albums’ v žebříčku ‘Billboard’.

První příčka v takovém žebříčku je rozhodně věc, kterou by se dalo chlubit. Větší chlouba je ovšem ta, že Marshmellovi na jeho YouTube kanále přibylo den po virtuálním koncertu neuvěřitelných 699 000 odběratelů, což znamená měsíční nárůst oproti lednu o neskutečných 1800%. Denní nárůst je o 500% a konkrétně počet zhlédnutí za den stoupl ze 7,8 na 42,8 milionů. Máte-li zájem o více statických informací o koncertu, klikněte zde.

Mimo jeho ohromný vzrůst odběratelů se dočkávají úspěchů také jeho skladby. Jeho nejnovější single ‘Happier’ společně s Bastille se nedávno dostal na vrchol žebříčku ‘Dance/Electronic’ singlů na výše zmiňovaném serveru Billboard. Jeho koncert měl vliv také na skladby jako jsou ‘Alone’, ‘Chasing Colors’ a ‘Check This Out’, kterým pomohl se opět vrátit do top 10.

Virtuální koncert Marshmella ve Fortnite si můžete prohlédnout níže:

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.