Španělská kráska Fatima Hajji přijíždí do Prahy!

Techno je všechno, že ano?! Pokud jste jedním ze správných fanoušků tohoto hudebního stylu, tak byste si neměli nechat ujít to, co se bude dít tento týden v pražském klubu Storm. Do Prahy totiž přijíždí Fatima Hajji!

Fatima Hajji – Španělská kráska za mixem

Mysleli byste si, že když je řeč o technu, jedná se o relativně tvrdou záležitost, spíše tedy pro DJs a určitě ne pro DJanes, že? Nesmysl! Ve Stormu vám dokáží pravý opak. Tenhle pátek bude totiž servírovat solidní techno španělská DJane – Fatima Hajji. Španělská techno královna s arabskými kořeny, která díky svému umu a charisma právem obsazuje line upy na akcích jako jsou Awakenings, Tomorrowland, Nature One nebo Monegros se konečně představí v Praze, a to v pátek 22. února 2019!

Nejenže je krásná a skvěle hraje, ona také vlastní svůj label SILVER M. K tomu všemu se na hudební scéně pohybuje už téměř dvě desetiletí a to jí bude teprve 37 let. Ne každý den máme šanci zažít v Praze takovouto akci a ještě s takovouto headlinerkou, tohle je rozhodně něco, co bude stát za návštěvu. Lístky jsou ještě k dostání a to za velmi příznivou cenu!

Zbytek lineupu je tvořen technařskou CZ elitou, například dvojicí Destroyer & Phil Albedo, nebo velmi známou Denysou, která se Fatimě rozhodně může vyrovnat jak krásou tak i skillem za mixem!

▌Pá./Fri. 22.2.2019
Storm Club Prague (Tachovské náměstí 5, Praha 3)
▌Start 21:30

Vstupenky v síti SMS Ticket za 299 Kč ► https://bit.ly/2BzrW82

Fatima Hajji

Zdroj: TZ
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.