Beats Evolution Conference

Beats Evolution Conference v pražském klubu Storm

S úderem roku 2019 se Beats Evolution Workshops mění na Beats Evolution Conference. A protože se vyvíjí nejen beaty, ale i celá konference, rozhodli se pořadatelé kromě Drum & Bassu rozšířit její záběr i do dalších žánrů elektronické hudby.

Beats Evolution Conference se letos pokusí sjednotit pod jednu střechu lokální zástupce různých žánrů elektronické hudby (dnb, techno, house, EDM, grime, hip-hop atd.) a nabídnout zejména producentům a DJs zajímavý program. Díky partnerům konference a skvělé spolupráci s účinkujícími se podařilo zajistit, že bude na Beats Evolution Conference 2018 VSTUP ZDARMA! Stačí se registrovat na stránkách zde.

Beats Evolution Conference 2019 bude probíhat v termínu festivalu Let It Roll Winter, tj. 22. – 23. 2. 2019, v pražském klubu Storm Club Prague. Těšit se můžete na dva dny plné panelových diskuzí, Demo Listening Sessions, Masterclasses a spousty dalšího s předními zástupci zmíněných hudebních žánrů.

Pozvánku na Demo Listening Sessions přijali například Golpe (techno), L1 a Psyek (d&b) nebo Schwa (house). Masterclassy povedou třeba Elektrabel (live performance), Subtension (d&b), Dano Kvak (mastering), Freezer (hip hop), Hungry Beats (harder styles) nebo mladý Victor Tellagio (house). Panely se však nebudou věnovat jen hudbě samotné, ale bude obsažen třeba panel ohledně event marketingu se zástupci předních tuzemských akcí jako jsou Beats for Love, Let It Roll nebo Transmission, a diskutovat se bude také o tom, jak se daří ženám v hudebním průmyslu.

Součástí Beats Evolution Conference 2019 bude také slavnostní vyhlášení výsledků ankety Czech & Slovak Drum & Bass Awards 2018, které proběhne na závěr programu celé konference.

Pokud vás zajímá více informací, můžete je nalézt na http://beatsevolution.cz/

Zdroj: Facebook
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.