Yotto

Yotto představuje svůj 2019 Winter Mix

Finský deep housový mistr Yotto vydává další ze svých excelentních sezónních setů.

Máme začátek února a to na severní polokouli obvykle znamená vrchol zimy. Zatímco mnoho z nás již vyhlíží první známky jara, finská deep housová hvězda Yotto přichází se svým dvouhodinovým Winter Mixem, který je napěchovaný vynikající melodickou hudbou, která zažene vaše zimní splíny. Člen Anjunadeep rodiny je svými sezónními mixy už tak trochu pověstný a ani tento jeho zimní mix rozhodně není zklamáním.

Dvaatřicetiletý finský DJ a producent, který rovněž minulý rok vydal své debutové album ‘Hyperfall‘, vypustil v roce 2018 také několik rychlejších tracků jako např. ‘Walls‘ a ‘Chemicals‘. Oba tracky jsou progresivní mistrovská díla a zdá se, že Yotto se hodlá touto cestou ubírat i nadále, neboť si pro svůj první sezónní set roku 2019 vybral řadu podobně laděných kousků. Celý mix začíná deep housovou instrumentálkou ‘Rachel’s Song‘ od Uchiho, avšak posléze se BPM zvedá do více tech housově laděných tracků od jmen jako Dave Seaman, Booka Shade, Pig & Dan nebo Danny Howells.

Yotto do Winter Mixu pochopitelně zahrnul také řadu svých tracků jako např. již zmiňované ‘Walls‘ nebo ‘Turn It Around‘ či jeho famózní remix na track ‘Smoke Monk‘ legendárního Sashi. Hudební pouť zimní krajinou obsahuje i pár IDs, jejichž vydání se snad také brzy dočkáme. Kompletní tracklist můžete nalézt zde. Tak zažeňte zimní splíny a pusťte si Yottův Winter Mix 2019 na odkazu níže.

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.