Tomorrowland 2019 se vyprodal během prvních 40 minut

People of Tomorrow, největší evropský festival Tomorrowland je opět vyprodán.

Není žádným překvapením, že Tomorrowland se klasicky jako každý rok znovu vyprodal, tentokrát to bylo za pouhých 40 minut. Tím se překonal loňský rekord ve výši 2 hodin. Festival, který začal v roce 2005, se vrátí do svého belgického domova a oslaví své 15. výročí. Očekává se, že belgické město Boom bude hostit více než 400.000 lidí.

Vstupenky na festival byly vyprodány poté, co byli oznámeni zbývající umělci první fáze lineupu. Mezi umělce z první fáze patří například Eric Prydz, který bude představovat svou očekávanou show Holosphere, britský house a techno producent Carl Cox, CamelPhat, Armin van Buuren, Above & Beyond, Shaquille O’Neal jako DJ Diesel a dokonce i oblibený Fisher. Mezi dvě divoké karty patří J Balvin a A$AP Rocky.

The Book of Wisdom neboli Kniha Moudrosti chystá velký návrat. Největší pověst o tom, kdo bude hlavním headlinerem, je určitě Swedish House Mafia. Naopak hodně lidí zaujalo, že loňský headliner Martin Garrix sám uvedl, že letos na hlavní stagi vystupovat nebude. Pokud Swedish House Mafia budou vystupovat na Tomorrowlandu, můžeme se těšit na úžasnou show, jelikož trio oznámilo jejich očekávaný návrat jako skupina v loňském roce, jak už všichni moc dobře víte.  Jen čas nám řekne, zda se teda předvedou na edici The Book of Wisdom. Určitě se nezapomeňte dívat na živý přenos festivalu, pokud se bohužel nedostanete přímo do Boomu. První víkend bude od 19. července do 21. července a druhý víkend bude od 26. července do 28. července.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.