Tomorrowland Winter

Tomorrowland Winter odhalil další detaily svého konání

Mezinárodní kalendář festivalů se za poslední roky tak rozrostl, že některé velké akce přidaly své zimní edice. Vůbec poprvé se tento rok uskuteční zimní edice festivalu největšího, kterým je samozřejmě Tomorrowland.

Světoznámý Tomorrowland již téměř před rokem oznámil, že hodlá uspořádat zimní edici ve francouzských Alpách, konkrétně ve středisku Alpe d’Huez. Pro ty, kteří se rozhodnou zažít The Hymn of the Frozen Lotus, zde bude k dispozici hodně hudby, hodně sněhu a hodně zábavy. Níže vám přinášíme několik zajímavých podrobností o celé akci.

Na rozdíl od belgického staršího sourozence, který běžně hostí 200.000 lidí za víkend, francouzský mladší bratr má omezenou kapacitu na “pouhých” 30.000 návštěvníků. Tito si mohou celou akci vychutnat prostřednictvím “Mysteriózního 7 denního” nebo “Fascinujícího 4 denního” balíčku, což byla také jediná možnost, jak lístek na festival vůbec obdržet. V rámci Tomorrowland Winter totiž nebylo vůbec možné zakoupit jednodenní vstupy. Nutno však podotknout, že součástí balíčků je kromě vstupenky na festival také ubytování a skipas.

Také se jistě nabízí jedna podstatná otázka: kde vlastně takhle v horách budou stát všechny stage? Hlavní stage bude umístěna na parkovišti v Shepherds a produkce na ní bude probíhat od 16 do 22 hodin. Druhá stage, která by měla být otevřena od 16 do 1 hodiny ranní, se bude nacházet u jezera Bergers a pojme 11.000 lidí. Třetí a poslední stage se bude nacházet na místním fotbalovém hřišti, přičemž tato by měla pojmout 10.000 lidí.

Všichni účastníci Tomorrowland Winter budou ubytováni přímo ve středisku Alpe d’Huez. V době konání festivalu mezi 9. a 15. 3. 2019 bude toto středisko navíc pro veřejnost zcela uzavřeno. Další informace se dozvíte na oficiálních stránkách zde.

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.