Epic

Óčko + Epic Production? Epic Ibiza!

Nejspíše všichni moc dobře známe televizní kanál Óčko, že ano? Ne každý ale už ví, že tento televizní kanál přináší ve spolupráci s Epic Production nový pořad a to rovnou z Ibizy!

Epic Ibiza

Nový pořad zaměřený na zákulisí a informace z centra dění taneční scény připravuje do vysílání televize Óčko. Od začátku ledna spustí nový pořad Epic Ibiza, který nabídne rozhovory s předními DJs, představiteli taneční hudby a informace o akcích jak v zahraničí, tak v Česku. Pořad v rozhovoru pro MediaGuru.cz představili programový ředitel Óčka Alexandr Guha a CEO a zakladatel agentury Epic ProductionMartin Hloch.

Právě s agenturou Epic Production, která sídlí přímo v centru taneční zábavy na Ibize, Óčko na novém pořadu spolupracuje. Epic Production má díky svému zázemí a působnosti na Ibize přístup k řadě interpretů a DJs. Protože se agentura zaměřuje na video produkci nebo pořádání eventů, může do vysílání dodávat připravené materiály přímo z Ibizy. “S umělci máme dobré vztahy. Natáčíme rozhovory, pořádáme eventy po celém světě, jsme domluveni s manažery umělců, kteří nám navíc poskytují další video materiály. To všechno chceme nabídnout a představit v uceleném pořadu. Už dříve sice byly pokusy dělat podobné pořady, ale ztroskotaly na tom, že tvůrci neměli přístup do centra dění,” představuje záměr Martin Hloch. Jeho agentura Epic Production je vedle Ibizy aktivní i na Miami a připravuje se na otevření aktivit i v Dubaji. Netají se ani tím, že zamýšlí rozšiřovat se z Prahy do dalších evropských lokalit.

Nutno také říci, že si vedení televizního kanálu Óčko společně s managementem agentury Epic Production jen těžko mohlo vybrat lepší moderátorku, než tu, která se na vás bude pravidelně usmívat z televizní obrazovky, resp. která už to nějakou dobu rozhodně dělá. Do nynějška jsme ji spíše znali pod její pěknou českou přezdívkou a spousta z vás určitě také! Veronika Blažková se stala hlavní tváří pořadu Epic Ibiza a myslíme si, že téměř není třeba říkat, že se nám všem na tento pořad bude rozhodně koukat s radostí 🙂

Veronika Blažková

Start? Středa, 9. ledna

Programový ředitel Óčka – Alexandr Guha podotýká, že nový pořad zapadá do stávající programové skladby televize Óčko. “Ve vysílání Óčka dáváme prostor i žánrové hudbě v tematických pořadech. Ať už se jedná o tvrdší muziku v pořadu Drive, nebo hip hop v playlistu Óčko Black, který souvisí se startem celé nové televizní stanice. Zaměřit se chceme více i na taneční scénu, proto nám pořad Epic Ibiza dává smysl,” vysvětluje.

Pořad Epic Ibiza se divákům poprvé představí ve středu 9. ledna. Trailer ovšem můžeme zahlédnout již dříve! Na tradiční žebříček TOP 100, který vysílá poslední den v roce, naváží zdravice a klipy příslušných umělců taneční scény, kteří na nový pořad upozorní. Epic Ibiza se bude vysílat jednou týdně ve středeční večerní premiéře od 21:00, reprízován bude ve čtvrtek v 18:00. Stopáž pořadu je třicet minut, rozdělen má být na dvě části.

První z nich nabídne rozhovory, videoklipy, reportáže a novinky ze zahraniční scény, druhá část bude věnována českému dění. Rozhovory se zahraničními tvůrci jsou natáčeny v angličtině a budou vysílány s českým titulky. “Vedle mainstreamových představitelů, jakými jsou David Guetta, Dimitri Vegas nebo Bob Sinclar se chceme zaměřit i na artové umělce, abychom oslovili širší skupinu diváků,” říká Martin Hloch.

Podle Alexandra Guhy se rozšiřováním obsahu v podobě zmíněných tematických pořadů obohacuje pop o další žánry. “Hranice různých subkultur se stírají a navzájem prolínají, proto takovým pořadům dáváme prostor,” dodává.

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.