Dash Berlin

Dash Berlin chystají novou hudbu bez Jeffreyho Sutoriuse

Zbylí dva členové dnes již ikonického uskupení Dash Berlin na Twitteru potvrdili, že v roce 2019 vydají novou hudbu. Nicméně rovněž potvrdili, že Jeffrey Sutorius se na ní podílet nebude.

Holandské seskupení Dash Berlin se na scéně objevuje již více než 10 let a po většinu času jej reprezentoval frontman a DJ Jeffrey Sutorius. V létě minulého roku jsme vám však přinesli informaci o tom, že Jeffrey Sutorius byl údajně ze skupiny vyštván, když si zbylí dva členové Eelke Kalberg a Sebastiaan Molijn měli registrovat ochrannou známku Dash Berlin jen sami pro sebe. Na podzim pak Jeffrey Sutorius oznámil, že bude v hudební kariéře pokračovat sám pod vlastním jménem.

V nedávnem tweetu Kalberg a Molijn, také známí jako duo Pronti & Kalmani, na oficiálním twitterovém účtu repostovali video od izraelského dua Vini Vici, které na nedávném Transmission festivalu hráli remix tracku Man On The Run, který Dash Berlin vydali v roce 2009. Zajímavá však byla zejména jejich reakce na dotaz, kdo že vlastně stojí za touto twitterovou aktivitou, načež účet odpověděl velmi stručně, že “zakládající členové”. Jakkoliv sice je Jeffrey Sutorius považován za zakládajícího člena skupiny, nemyslíme si, že by měl být v tomto označení rovněž zahrnut. Každopádně, v několika dalších tweetech Dash Berlin potvrdili, že na rok 2019 chystají novou muziku a nás osobně velmi zajímá, kterým směrem se bude ubírat.

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.