Deadmau5 vyhrál 20.000 dolarů pro charitu

Deadmau5, vlastním jménem Joel Thomas Zimmerman, je 37 letý DJ a producent z Kanady. Je bezpochyby jedním z nejkontroverznějších umělců elektronické hudby. Génius pokud jde o hudební produkci a také brutálně upřímný uživatel sociálních médií pokud jde o hodnocení ostatních umělců. Vedle jeho hudební kariéry je však všeobecně známo, že je deadmau5 velký nerd a velký podporovatel charitativních akcí.

Tento velmi talentovaný producent nedávno vyhrál neuvěřitelnou částku, a sice 20.000 amerických dolarů na turnaji v online hře “PlayerUnknown’s Battleground” (jinak známá také jako PUBG)a rozhodl se darovat tyto peníze na charitu pro instituci Extra Life. Tato instituce se snaží pomáhat nemocnicím pro děti ve Spojených státech amerických. Turnaje se rovněž účastnil tým pro gamerů z Cloud9, youtubeři The Try Guys nebo streamer Jericho. Akce se uskutečnila v OGN Super Aréně a zúčastnilo se jí na 100 hráčů, včetně 400 diváků.

Joel byl nedávno oznámen jako headliner festivalu Creamfields 2019 konající se ve Velké Británii, a to hned po ukončení jeho kariérní pauzy, kterou si vzal po sérii jeho kontroverzních tweetů a kvůli své psychické pohodě. Mimo jiné zde vystoupí také naše, a taky všemi, oblíbená Swedish House Mafia.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.