Transmission festival příští rok zavítá zpět do Austrálie

Transmission festival, který má domovskou půdu u nás v České republice, a to konkrétně v pražské O2 aréně, již úspěšně expandoval na další kontinenty se svými edicemi v Asii. A také se vrátí zpět do Austrálie.

Letošní ročník s názvem “The Awakening” vyprodal kompletně celou O2 arénu, která má kapacitu 18.000 osob. Ty roztančily jména jako jsou Vini Vici, Markus Schulz, Paul van Dyk nebo Above & Beyond. 

Od roku 2014 festival hostil několik mezinárodních edicí včele s Čínou, Německem nebo Thajskem. V únoru příštího roku festival poprvé zamíří na Jakartu v Indonesii. A aby toho nebylo málo, organizátoři minulý měsíc oznámili, že v rámci Transmission’s 18/19 World Tour by se mohli festivalové atmosféry znovu dočkat také v Austrálii.

Transmission Australia by měl proběhnout 16. března 2019 v Sydney Showgrounds. Headlineři ani DJs australské edice zatím nejsou zveřejněni, přičemž na předešlé edici v roce 2017 vystoupili Aly & FilaFerry Corsten, Markus Shulz a Vini Vici. Organizátoři na Facebooku zveřejnili video právě z roku 2017, na kterém Aly & Fila hrají track ‘Take Me Away (Darren Porter Rework)’, což by mohla být indicie o tom, že se v Austrálii tato egyptská dvojice objeví i příští rok.

Pokud se chcete na australský Transmission také podívat, zde si můžete zarezervovat lístky!

Aly & Fila play ‘Take Me Away (Darren Porter Rework)’ (Live at Transmission Australia 2017)❤️ TAKE ME AWAY… FOREVER YOU AND ME! ❤️

Transmission Festival: The Awakening is coming to the Sydney Showground on Saturday 16th March. REGISTER NOW for first access to tickets and the latest info 👉 bit.ly/TMAUS19

📅 Transmission Australia 2019 | #TMAUS19

Posted by Symbiotic on Monday, December 3, 2018

Zdroj: weraveyou.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.