Above & Beyond vydají první kolaboraci za posledních 8 let

Above & Beyond je britská trancová “hudební skupina” založená v roce 2000, skládající se ze tří členů. Jsou známí především svými trancovými tracky a také spoluprací s mnoha zpěváky, zejména Zoë Johnston a Richardem Bedfordem. Mají také vlastní rádiovou show s názvem Group Therapy. V roce 2009 se v rámci žabříčku DJ Mag Top 100 DJs umístili dokonce na 4. pozici!

Navzdory tomu, že během posledních 8 let vydalo toto trio řadu masivních hitů a dechberoucích alb, projekt Above & Beyond během tohoto období nevydal jedinou kolaboraci s některými z dalších producentů. Poslední taková kolaborace se uskutečnila v roce 2010, kdy vydali track “Anphonic” spolu s německým duem Kyau & Albert . Od té doby se soustředili spíše na sólovou tvorbu, mezi jejich nejznámější hity patří “Northern Soul”, “We’re All We Need” nebo “Red Rocks”. Nyní trio oznámilo svou první kolaboraci za posledních 8 let, skladbu se Spencerem Brownem nazvanou “Long Way From Home”.

Track “Long Way From Home” bude sice zveřejněn až 30. 11., ale Above & Beyond jej hráli při svém ABGT300 setu v Hong Kongu a je již k dispozici na Spotify. Jak by každý očekával, track je melodické dílo soustředěné kolem nebeských vokálů od RBBTS. Má všechny charakteristické rysy originálu tohoto tria, bez námahy balancující emotivní melodii s euforickými synthy. Zbývá snad jen dodat, že už se nemůžeme dočkat plné verze!

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.