Matamar

MATAMAR se ve svém novém tracku spojili s producentem HIFFIM a zpěvačkou GIUDI

Výsledný track In Your Bones měl svou živou premiéru tuto sobotu v rámci rezidentní noci MATAMAR v pražském klubu Retro Music Hall. Společně se singlem má premiéru i videoklip k písni, jeho režisérem je Petr Zoubek.

Spolupráce Giudi a MATAMAR vznikla úplně přirozeně, a to díky jejich společnému setkání v Electronic Music Academy Prague, kde zmínění interpreti pracují na produkci tracků s producentem Hiffim ze Skyline. “Dlouho jsme hledali zajímavou zpěvačku a když nám dal Hiffi tip na Giudi, bylo nám jasné, že jsme trefili do černého,” vysvětlují ke spolupráci MATAMAR. Giudi vysvětluje svoje rozhodnutí zapojit se do singlu následovně: “Hudba je pro mě hodně osobní a citlivá věc, u jakékoliv spolupráce pro mě hraje hlavní roli dobrý pocit. Když mi Hiffi poslal demo skladby, na které pracovali s MATAMAR, už po prvním poslechu mi bylo jasné, že mě to bude bavit.”

Nejde o první spolupráci MATAMAR a Hiffiho. Znají se už delší dobu a na jednom z minulých tracků (Oh Sh*t) se svým rapem podílel také zpěvák kapely Skyline MC Jacob. Nápad dát dohromady další společný song přišel automaticky. “Trochu jsme experimentovali a vznikl zajímavý počin, ze kterého máme fakt radost,” shodují se MATAMAR.

Videoklip k tracku In Your Bones se natáčel na severu Čech, přesněji na Mostecku, kde našel režisér Petr Zoubek spoustu zajímavých lokací. Přestože počasí natáčení příliš nepřálo a silný vichr neustával po celý den, natáčení se povedlo úspěšně dokončit a pro klip následně vybrat několik super záběrů.

MATAMAR jsou aktuálně jednou z nejvýraznějších postav domácí elektronické scény a žádaná česko-slovenská djská dvojice. Rezidenti pražského Retro Music Hall a rádia Evropa 2, kteří plní kluby po České i Slovenské republice. Zahráli si také v rámci prestižního Ultra Europe Music Festivalu, dvakrát po sobě v jednom z nejzásadnějších klubů světa, kterým je Papaya na slavné Zrcé Beach. Na svém kontě mají už několik vlastních songů, jejich skladba Future Cat se svého času umístila na devátém místě nejstahovanějších písní českého iTunes.

Giudi je deep-popová interpretka, skladatelka a stříbrný objev roku hudební ankety Žebřík 2017. Ocenění si zasloužila především díky svému debutovému EP Reborn To Be. Chytlavé melodie podepřené silnými beaty jsou doprovázené skvělými artovými videoklipy.

Hiffi je producentem Skyline a zároveň jedním ze zakládajících členů této skupiny. Je také zakladatelem Electronic Music Academy Prague v pražských Holešovicích, kde se věnuje lektorství produkce hudby. Kapela Skyline má na kontě již osm alb a bezpočet hitů.

Zdroj: TZ
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.