Armin van Buuren vydal další kompilaci ze série Classics

Holandský trancový DJ a producent Armin van Buuren a jeho radioshow A State Of Trance netřeba představovat. Vždyť už se za chvíli bude oslavovat její 900. epizoda.

Aby tomu ale nebylo málo rozhodl se Armin vydávat i mixtapy s názvem “A State Of Trance Classics”, ve kterých se už podle názvu nedočkáte žádné novinky. Naopak, tato série je zaměřená na “starou klasiku” a nenajdete v ní ani žádné remasterované verze. Aktuální kompilace nese označení vol. 13 a obsahuje kousky jako například The New World od Markuse Schulze, Amsterdam od Orjana NilsenaJ’ai Envie de Toi od Gaia nebo Mansion od Garetha Emeryho a Ashleyho Wallbridge. Armin o sérii Classics prohlásil následující:

“Každý rok se ohlížíme zpátky do trancové historie. Snažíme se prostřednictvím této série zachovávat originální verze, které byly původně dostupné většinou pouze na vinylech. Spousta z nich není dostupná online a přesně to je důvod, proč jsme s tím začali.”

Armin navíc v současnosti chystá 900. epizodu své radioshow, a to opravdu ve velkém. Oslava se bude konat ve festivalovém stylu 23. února v holandském Utrechtu. Budou tam 3 stage, Main Stage, Progressive Stage (jejich line up je již oznámen) a navíc právě i Classics Stage, která zatím zůstává ve stínu tajemna z pohledu vystupujících. Tak uvidíme, co si pro nás Armin nachystal.

Zdroj: weraveyou.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.