EDMANIA

EDMANIA – v zimě nic, v létě o to víc!

Jak jste si možná již všimli před několika týdny, tak slovenský festival EDMANIA upustil od své zimní edice. Proč tomu tak je?

Další EDMANIA “až” v roce 2019

Život promotérů je někdy opravdu neuvěřitelně těžký a určité záležitosti se nevyhnou ani těm největším nebo těm, kteří to opravdu dělají jak nejlépe umějí. Ani EDMANIA nebyla výjimkou a vznikla situace ve které se promotéři museli rozhodnout, zda na sílu budou dělat v roce 2018 i zimní edici, nebo nikoliv.
Jak spousta z vás ví a nejspíše i zažila, tak letní edice v roce 2018 byla naprosto epická. Vyjímečný “all-weekender”, který měl naprosto nabušený lineup, skvělé zázemí, perfektní fans, ale i ten správný přístup k celé záležitosti. Paradoxní je např. to, že čím lepší jste v tom co děláte (v tomto případě EDMANIA), tak o to více se musíte snažit příště a stále tu pomyslnou laťku posouvat. V tomto měřítku u takto obrovského eventu je to o to těžší, a to ani nemluvíme o tom, jak dokážou být někteří fans zlomyslní a bez špetky pochopení.

Když se na to tedy podíváme, tak ano – EDMANIA mohla určitě opět mít svou zimní edici a i v roce 2018 nadělit takový předvánoční dárek fanouškům taneční hudby. Jenže představte si tu situaci, že i přes veškerou snahu všech zainteresovaných lidí by to prostě návštěvníkům mohlo připadat, že je to takové příliš na sílu tažené, rychlé zalepené, ba i nedůmyslné? Neříkáme, že by to tak bylo, ale mohlo by se stát. Není tedy lepší si jednou říci, že “méně je někdy více” ?

EDMANIA OPEN AIR 2018 – AFTERMOVIE🇸🇰️ Toto bola úžasná EDMANIA OPEN AIR 2018! Po prvý raz celý víkend #spolu – bolo to proste parádne ❤️

ĎAKUJEME za vašu podporu a veríme, že sa vidíme opäť čoskoro! 🙏

P.S: Ak nechcete premeškať horúce info o vstupenkách na EDMANIA festival, pridajte sa do nášho mailing listu 👉 https://www.edmania.eu/predregistracia-na-vstupenky/
P.S2: Nezabudnite sa pridať aj k oficiálnemu eventu pre EDMANIA OPEN AIR 2019 tu 👉 http://bit.ly/EOA19fb

🇬🇧️ This was an amazing EDMANIA OPEN AIR 2018! For the first time whole weekend #united – it was just perfect ❤️

THANKS for your support and we hope to see you again soon! 🙏

P.S: If you don’t want to miss hot info about tickets for EDMANIA festival, join our mailing list 👉 https://www.edmania.eu/en/ticket-pre-registration/
P.S2: Don’t forget to join official event for EDMANIA OPEN AIR 2019 here 👉 http://bit.ly/EOA19fb

Posted by EDMANIA on Day o’ the Moon, Jul-aye! 30, 2018

 

Za nás to tak rozhodně je a jak známe tým EDMANIA, tak takováhle pauza může přinést jedině ovoce. Jsme si naprosto jistí, že veškerá energie, čas a tvrdá práce, kterou by všichni odvedli na přípravě zimní edice bude o to cennější, když se převede do příprav letní edice v červnu 2019 a celý event díky tomu získá naprosto nový rozměr. Určitě to ve finále všichni rozhodně oceníme, je to přeci jen #festivalsosrdcom!

Pořadatelé nedávno na Facebooku slíbili, že se už brzy uskuteční odtajnění prvního jména do lineupu, takže není na co čekat a lístky si můžete už teď pořídit pod svůj vánoční stromek!

EDMANIA OPEN AIR 2019

VSTUPENKY bit.ly/EOA19-PRETICKETS

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.