The Chainsmokers pracují na filmu inspirovaném jejich singlem Paris

Alex Pall a Andrew Taggart, pro většinu z nás lépe známí jako The Chainsmokers, jsou americké djské a producentské duo, které se drží hlavně na komerční vlně EDM.

Výše zmíněné duo se rozhodlo ve spolupráci s americkým filmovým studiem Tri-Star Pictures natočit celovečerní film o singlu Paris z jejich alba Memories, Do Not Open (2017). Scénáře se chopí autor hudební knihy Pitch Perfect (česky Ladíme), která byla také zfilmována. Nadcházející film by měl ukázat jejich skok z hudebního studia na filmové plátno. Umělci si založili také svou produkční společnost Kick The Habit, která filmovému studiu scénář prodala.

“Jsme nadšení, že jsme založili Kick The Habit Productions, jelikož můžeme pokračovat ve zmenšení propasti mezi naší celkovou uměleckou vizí, zábavním průmyslem a našimi fanoušky”, řekli Drew Taggart a Alex Pall ve společném prohlášení z 5. listopadu . Dřívější agent společnosti Digital Media, Dan Marcus, bude šédovat produkci a vývoj filmu ve společnosti Kick The Habit spolu s Taggartem a Pallem. “Drew a Alex mají hluboké spojení se svými fanoušky, a to nejen prostřednictvím své hudby, ale díky tomu, co zastupují a reprezentují,” dodal Marcus. “Ve svých hitovkách o takových tématech nejen zpívají – oni takoví jsou.”

Pokud film skutečně dorazí, lze pravděpodobně očekávat, že jeho úspěch bez problémů zaplatí licenční poplatky.

Zdroj: dancingastronaut.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.