Hardwell

Jak vypadalo závěrečné vystoupení Hardwella na ADE?

Se 2 cenami za nejlepšího DJe v anketě DJ Mag Top 100 DJs, nespočtem #1 singlů a množstvím nadčasových vystoupení na jeho životním kontě, předvedl Hardwell, před svým dočasným odchodem svou poslední oficialní show na Amsterdam Dance Event. Spolu s předním světovým popovým a jazzovým orchestrem – Metropole Orkest, vyprodali celý Ziggo DomeAmsterdamu.

Celá show byla rozdělena do 3 části: První část, ve které se hráli skladby od roku 1978 do roku 1998, kde se holanďan chlubil jeho bohatou knihovnou hudby, zazněli skladby od Run DMC, preš Guru Josh Project až po Snap! První část představovala nadčasové hymny, jako jsou “Sweet Dreams”, “It’s Like That”, “Thriller”, či “Rhythm Is A Dancer”, tedy nadčasovou hudbu, která je považovaná za symbol moderní hudby.

V druhé části vystoupení byli fanoušci zaujati hudbou z počátku roku 1998 až po rok 2008, s melodiemi od Tiësta, Davida Guetty a Paula Kalkbrennera. Byly to klasiky jako “Satisfaction”, “Put Your Hands Up For Detroit” a “Pjanoo”. Všechny tyhle skladby s doprovodem orchestru zněly úžasně. Celá tato část byla zakončena známou skladbou Kernkraft 400 od Zombie Nation, která rozezpívala 17.000 fanoušků v celé hale.

Zrychlení až do nedávné doby, o tom byla především poslední část. Hardwell představil hudbu od Aviciiho, Swedish House Mafia a samozřejmě i tu svoji. Fanoušci si vychutnali to nejlepší z Big Room a Progressive Housu, jako například “Levels”, “Leave the World Behind” či “Spaceman”. Celá show pak byla zakončena společným trackem Hardwella & Metropole Orkest s názvem Conquerors”.

Nesmíme zapomenout ani na 3 okouzlující zpěvaky, kteří po celou dobu vystoupení předváděli své maximální výkony. A musím říct, že hudba opravdu spojuje lidi a je to ten nejlepší jazyk světa, jelikož se po celou dobu vystoupení bavili lidi všech možnych generací s husí kůži a úsměvem na tváři.

Po skončení celého vystoupení holandský DJ všem poděkoval a s kapkami v očích pronesl: “Děkuji Vám, že jste mi splnili sen! Hudba je univerzální jazyk. Já se vrátím!”

Hardwell & Metropole Orkest – Symphony [full liveset]Thank you guys for fulfilling my dream! Music is the most universal language 🙌
I will be back! 🎉

Posted by Hardwell on Tharrrsdy, Octobarrr 18, 2018

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.