KSHMR vypustí do světa nový track a na jeho coveru se můžete podílet i vy

Niles Hollowell-Dhar, lépe známý jako KSHMR a v současnosti 18. nejlepší DJ světa brzy vypustí do světa další novinku

Výsledky ankety DJ Mag Top 100 DJs KSHMRa asi úplně nepotěšily, neboť se propadl o 6 míst oproti minulému a předminulému roku, kdy si držel 12. místo. Rozhodl se na to ale zareagovat tím nejlepším způsobem a to sice takovým, že vydá nový track!

Track ponese název ‘Magic’ a spolupracoval na něm se zpěvačkou Vassy, která je součástí hitů jako jsou ‘Secrets právě od KSHMRa nebo ‘Bad od Davida Guetty a bratrů z projektu Showtek. Track by měl vyjít 2. listopadu a my už se jej nemůžeme dočkat!

Poslední dobou se KSHMR opět vydává na cestu tzv. “EDM popu”. Před Magic to byl track ‘Carry Me Home’ a uvidíme, co přijde dál … Mně osobně Magic velmi připomíná Secrets, ať už je to díky stejné zpěvačce, tak i díky velmi podobné stavbě a podobným nástrojům použitým v obou tracích. Nemůžeme se ale ničemu divit, vždyť jak KSHMR s oblibou říká, jsou to právě Secrets, které změnily jeho život.

A ještě jedna poslední věc, která se týká nového tracku Magic. KSHMRova originální komunikace s fanoušky. Jeho label Dharma WorldWide má nyní také speciální email, na který mohou fanoušci zasílat své kresby, které mají zachytit slovo “Magic” ve všech jazycích. Vše je pak sdíleno na jeho Instagram. Takový nenásilný způsob, jak své dítě směřovat ke kvalitní hudbě a třeba rovnou vyhraje i konkurz na nového grafika.

Zdroje: soundcloud.com, instagram.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.