Tchami

Tchami vypouští do světa první dvě skladby ze svého EP

Martin Joseph Léonard Bresso lépe známý jako Tchami – francouzský DJ, producent, zakladatel hudebního labelu Confession a také spoluzakladatel projektu No Redemption, vydal minulý týden dvě nové skladby ve stylu house music.

První z nich je skladba s názvem “Aurra“, která se nese ve veselém rytmu a vyzařuje optimismus. Její veselé vokály a melodie z ní dělají už na první poslech pozitivní skladbu v groove stylu. Tenhle track bude na jeho současném Confession turné určitě brzy zamilován fanoušky.

Druhá skladba pojmenována “Shades” s Donnie Sloanem a Rickym Ducatim vytváří atmosféru, která je chladnější a nese se v temnějším rytmu, ale přesto udržuje vzrušující hybnost. Zatímco hodně tracků z labelu Confession se přiklání spíše temným a tajemným prvkům, tyto skladby se cítí spíše jako milé a zlepšující náladu.

Dvojité vydání AURRA / SHADES má ukázat jinou stranu, než jakou se Tchami prezentoval v minulosti. Jeho už tak bohatá produkční sbírka se stala ještě více působivou díky tomuto duálnímu vydání. Naposledy vydal nové album ve spolupráci se svým kolegou Malaa, za výše zmíněný projekt No Redemption.

Confession turné pokračuje v Denveru, Brooklynu, Torontu a v následujících týdnech i na dalších místech, na kterých si fanoušci mohou vychutnat Tchamiho i jeho dvě žhavé skladby živě. Vy si je můžete vychutnat v odkazu níže:

Zdroje: youredm.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.