Laidback Luke

Laidback Luke otevřeně promluvil o odchodu Hardwella

Laidback Luke ve svém vlogu začal diskutovat o důvodech, které stojí za nečekaným odchodem Hardwella. Zároveň vyzval své kolegy DJs Chuckieho a Dannica, aby společně prozkoumali pravdu, co přesně stojí za tímto oznámením.

Známý pro svou vlogovou sérii, Laidback Luke získává každý týden miliony zhlednutí na YouTube a fanoušci tak mají možnost vidět, co dělá tento legendární producent při svém hektickém turné. Ale tentokrát se Luke, jinak Hardwellův dobrý přítel, rozhodl probrat jedno vážnější téma.

Po mnoha předčasných úmrtí umělců v uplynulém roce se diskuse o duševním zdraví dostává stále více do povědomí tanečního průmyslu. Zatímco fanoušci byli šokováni, že Hardwell oznámil svůj neočekavaný odchod, pro mnoho jeho přátel to dávalo smysl. Chuckie i Dannic hovořili o svých vzpomínkách s Hardwellem a vysvětlili, že po celou dobu své kariéry vždycky stavěl svou kariéru a úspěch nad všechno ostatní v jeho životě. Bohužel přesně tato myšlenka vás nakonec může zabít.

Podívejte se na níže uvedený vlog a poslouchejte, jak Laidback Luke, Dannic a DJ Chuckie sdílejí své myšlenky o tom, proč Hardwellovo rozhodnutí bylo správné.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.