B#RAVE

B#Rave – je libo Worakls, Ventolina a Stereoclip?

Jsou eventy, o kterých se ví, že budou vyjímečné už od momentu, kdy se prvně objeví. Ostravský B#Rave rozhodně bude jedním z nich a vy byste si na 16. 11. 2018 rozhodně neměli chystat jiné plány.

B#Rave Mainstage – Worakls, Ventolin, Stereoclip a další!

Čím to bude vyjímečné? No, v podstatě vším! Odpíchnout se můžeme už jen od toho, že hlavní stage spolu budou sdílet dva zástupci francouzského Hungry Music labelu a jeden opravdu speciální český umělec. Konkrétně mluvíme samozřejmě o samotném Worakls, se kterým dorazí i Stereoclip a pověstnou třešničkou na dortu bude poté hudebník, ale i vědec a vysokoškolský pedagog, který objevil legendární styl “Disco Science pro všechny mládenc” – Ventolin.

Uvolněte se spolu s vystupujícími a užívejte si fenomenální hudební zážitek spolu s nimi. Hra na bubny, klávesy, samplery a syntezátory je to, co na žádné jiné akci v takovémto rozsahu doposud nebylo uspořádáno. Program mainstage doplní i support DJ v podobě českého Mr. Teacher. Na mainstage se tedy můžete těšit na 3 live acty a jeden velmi solidní DJ set.

42439056_2387248531548621_5130584588237668352_o

Prostor? Brickhouse DOV
Second stage? Atelier Boiler Stage

A prostor? V podstatě naprosto nový Brickhouse DOV v Ostravě, který si pořadatalé z Bass Production rozhodně opět vyšperkují, ať už se bude jednat o stages jako takové, nebo o audio vybavení, které bude rozhodně jedno z nejlepších, které se dá na podobných akcích potkat.

Druhá stage bude patřit pod křídla pražského Atelier Club. Specialitou na této second stage bude to, že bude stylizována do formy “boiler room”, tudíž budete mít možnost být s vystupujícími v přímém kontaktu a i třeba jen metr od nich! Hudebně bude tato second stage laděna do techna a všech možných odnoží housu. O správnou atmosféru tohoto set-upu se postará standardní skvadra daného klubu – Marcos, Funspeed, Deffo a Rodrigo Ardilha.

⚡️3 LIVE ACTS
⚡️5 DALŠÍCH DJS
⚡️2 STAGE

16.11.2018 – PÁTEK
OFICIÁLNÍ UDÁLOST – Facebook

VSTUPENKY
Ticketlive.cz
REGULAR 429,- / VIP 750,-
(V.I.P obsahuje: Vstup do prostor galerie, vlastní šatnu, možnost potkat se s vystupujícími, chill out zóna.)

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.