Don Diablo svůj nový singl premiérově odehrál na neobvyklém místě

Minulý týden se Don Pepijn Schipper, známý spíše pod jménem Don Diablo, přidal k nejambicioznějšímu živému vysílání DJ Magu, který ve spolupráci s pivovarem Miller Genuine Draft umožnil Diablovi odehrát set na motorovém člunu při západu slunce s výhledem na Es Vedru.

Don Diablo nepochybně patří mezi elitní špičku DJs elektronické taneční hudby. Stejně jako je skvělý DJ a producent, je také zakladatel hudebního labelu Hexagon, který je zaměřený na Future House. Jedna z jeho nejznámějších skladeb, která probudila obrovský ohlas, je určitě Cutting Shapes s originálním videoklipem. Nedávno vydal svůj největší singl s názvem Survive ve spolupráci s Gucci Mane a Emeli Sandé, který se nese v temném rytmu, stejně tak jako set, který odehrál.

“Je to jeden ze singlů, který musel být naprosto dokonalý od začátku do konce,” řekl Don. “Chtěl jsem aby se spojily tři národnosti do jednoho tracku. Holandský hudební producent, britská zpěvačka a jeden z největších amerických rapperů součastnosti. Jsem více než hrdý na konečný výsledek a doufám, že hudba a poselství písně motivují lidi k velkému snu a vidí za mraky svých osobních výzev. “

Svůj nový track zahrál v již zmíněném setu, který si můžete poslechnout níže.

Zdroj: djmag.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.