Tranceformers

Tranceformers – Ostrava ožije trancem!

Naprosto vyjímečná trance akce v Ostravě – i tak by se dal popsat event Tranceformers, který za několik dní vypukne na východě naší republiky.

Tranceformers – BrickHouse, 2 stage, 8 světových DJs

Dlouhá doba již uběhla od chvíle, kdy v Ostravě proběhla trancová akce velkých rozměrů a nyní se fanoušci dočkali. Hvězdami nabitá noc vás očekává na začátku klubové sezóny v pátek 21. 9. 2018 v Ostravě. Nový koncept party nabízí nejen trancové DJs na vrcholu svých kariér a špičkový zvuk, ale i exkluzivní zážitek v podobě industriálního prostředí, dechberoucí lasershow a jedinečné atmosféry. Na tomto klubovém eventu vystoupí jak uznávané legendy elektronické taneční hudby, tak i ti velmi nadaní trancoví DJs současnosti, kteří si Vaši pozornost jistě zaslouží.
Za mixpultem se tak postupně na jedné ze dvou stage vystřídají hvězdný Giuseppe Ottaviani, nekompromisní Mark Sherry, uznávaný Christopher Lawrence, talentovaný producent ze Slovenska Driftmoon, nadšený Paul Webster a československému publiku dobře známý David Rust.

Bass Production_Facebook_06

Druhé stage budou poté vévodit inspirativní Airwave a legendární John 00 Fleming v exkluzivních extended setech! Airwave si pro vás připraví výborný tříhodinový set a John 00 Fleming aka JOOF dokonce set šestihodinový!

Akce se uskuteční v novém unikátním klubovém prostoru BrickHouse DOV, jenž se nachází v působivém industriálním prostředí Dolních Vítkovic v Ostravě a může se pyšnit moderním vybavením, příznivými cenami na barech, kapacitou až 1500 osob. Klub bude pro tento večer ozvučen špičkovým sound systémem od Funktion-One, tudíž o kvalitní zvuk bude rozhodně postaráno. Můžete se těšit i na famózní lasershow, projekci a další vizuální podkres, který dovede zážitek z této trance party k naprosté dokonalosti.

VSTUPENKYTicketLive  & GoOut
Regular = 790,-
V prodeji jsou i VIP vstupenky (privátní VIP zóna s vlastní šatnou, barem a welcome drinkem)
VIP = 990,-

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.