Hardwell pověsil DJing na hřebík, produkovat však bude dál

Hardwell znovu končí s živým vystupováním, tentokrát na delší dobu.

Další DJ jde do důchodu?

Museli byste žít v jeskyni, abyste nikdy neslyšeli o Hardwellovi. DJská legenda, která minimálně posledních deset let nepřetržitě dobývá jeden milník za druhým a spolupracuje jen s největšími jmény a značkami na trhu. Taneční hity jako “Apollo”, “Zero 76”, “Cobra” nebo “Spaceman” se staly klubovou klasikou. V roce 2013 a 2014 dokonce vyhrál první místo v kontroverzní, leč uznávané anketě DJ Mag TOP 100. Pokud jste náhodou opravdu žili v jeskyni, tak teď už to víte.

Avšak po velice produktivní dekádě strávené ve studiích a na eventech po celém světě oznámil Hardwell konec živých vystoupení, podobně jako to v roce 2016 udělal i Avicii. Robbert bude dále skládat hudbu, nicméně živě ho asi jen tak někde neuvidíme. Tady máte jeho vyjádření v původním znění:

“Being Hardwell 24/7 leaves too little energy, love, creativity and attention for my life as a normal person to do so. This is why I have decided to clear my schedule indefinitely to be completely liberated from targets, interviews, deadlines, release dates, etc. I’ve always dealt with all the pressure that comes with the heavy touring schedule, but for now, it felt too much, like a never ending rollercoaster ride. I always try to give myself 200% and in order to keep doing that, and feeding my creativity, I need some time off to be me, the person behind the artist and reflect on everything that happened the last few years. That means my touring schedule has ended yesterday on Ibiza on September 6th, 2018 with a bang.”

Pokud by vás zajímal jeho původní příspěvek, tady ho máte:

Hello world,

Ever since I was a little kid I dreamed of the life I live this very moment. A life filled with music,…

Zveřejnil(a) Hardwell dne Pátek 7. září 2018

 

Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.