Loutka

Zemřel DJ Loutka

Ve věku 51 let zemřel Michal Maudr, český housový DJ známý pod pseudonymem DJ Loutka, zakladatel známé klubové noci Shake a rezident pražského klubu Roxy.

Zemřel jeden z nejznámějších českéch DJů – Loutka. Svému řemeslu se věnoval už od devadesátých let, spoluzaložil agenturu Roxydust a je autorem legendární kompilace Housebox 1 ‎českého vydavavatelství Nextera.

„V devadesátém prvním už jsem hrál elektronickou hudbu, koupil jsem si první desky a tak to začalo. Nikdy jsem k tomu ale netíhl, začal jsem si kupovat desky a doma jsem si hrál. DJ jsem být nechtěl, tím spíš, že tady vlastně nebyla žádná scéna, poslouchalo to tak deset, dvacet lidí, ale pak mě začali lidi přemlouvat, ať hraju, když už mám ty desky,“ řekl Michal loni v interview pro ireport.cz.

Michal Maudr se narodil 8. května 1967 a dlouhou dobu se řadil k nejoblíbenějším DJům v Česku. Jeho produkce se dostala i do slavného Essential mixu na BBC Radio 1. Byl rezidentem pražského klubu Roxy a v posledních letech tu supportoval vystoupení světových zvězd jako Solomun, Joris Voorn, Kolektiv Turmstrasse nebo Kölsch.

Loutka @ ROXY | Loutka 50 B-DAY | LiveLoutka @ ROXY | Loutka 50 B-DAY | Live
Music Please

Posted by Roxy Prague on Fry’day, Month o’ May 12, 2017

Jeho rodině a všem pozůstalým tímto vyjadřujeme upřímnou soustrast.

Zdroj: rave.cz
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.