Axwell

Axwell: “Toto je na nějakou chvíli naposledy, co nás vidíte na Tomorrowlandu.”

Během našlapaného setu Sebastiana Ingrossa na Freedom stagi belgického Tomorrowlandu, vyskočil jeho švédšký kolega Axwell na stage během skladby “Dancing Alone”, aby podal naprosto šokující vyjádření.

Podle všeho se zdá, že jak Axwell, tak Sebastian Ingrosso budou mít v budoucnu pauzu od Tomorrowlandu. Jediné rozumné vysvětlení? Vzhledem k tomu, že zprávy o světových turné Swedish House Mafia se nyní stávají čím dál konkrétnějšími, mohl by to být jeden z důvodů.

Sebastianův set na Freedom stagi byl opravdu pestrý, od nepřetržité energie po spoustu nové hudby. Okolo 45. minuty se Axwell dostal k mikrofonu a řekl: “Toto je na nějakou chvíli naposledy, co nás vidíte na Tomorrowlandu.” Později následovalo: “Za uplynulé dva víkendy jsme si s vámi užili tolik zábavy, ať už na Main stagi, tak tady v Axtone aréně.” Na závěr dodal: “Děkuji mnohokrát za všechnu tu lásku.” Pocity byly po celém světě znatelné a jasné – kapitola Axwell Λ Ingrosso by se mohla proměnit na kapitolu SHM. Oba DJs měli perný víkend, když hráli jak společně na Main stage, tak i sólo na Axtone a Freedom stagi.

O projektu Axwell Λ Ingrosso toho lze říci mnoho, stejně tak o tom, co přinese budoucnost. Jestli to opravdu bylo jejich poslední vystoupení v rámci tohoto projektu na světově proslulém festivalu, v jaké podobě se s nimi setkáme příště?

Níže si pusťte záznam setu Sebastiana Ingrossa v čase 45:55 a poslechněte si Axwellova slova sami.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.