D'n'Bulletin

D’n’Bulletin – červen 2018

D’n’Bulletin vás všechny vítá u červnového dílu pravidelného seriálu věnujícího se D’n’B. Dneska se koukneme na celkem 7 releasů a krom celého světa zavítáme i do České republiky, kde se zrodila opravdu masivní spolupráce. Zavítáme do Liquicity Records, RAM Records, Eatbrain a podíváme se na první release Getahead Records.

NCT & T & Sugah – Say To Me EP

Liquicity je naší první zastávkou. Say To Me EP obsahuje 3 tracky s vokály + 3 instrumentální verze. Tato holandská spolupráce vyústila v pěkné EP obsahující čerstvost a energii do přicházejícího léta.



Memtrix – Of The Ice / Blood Run

Do katalogu Viper Records se přidávají další dva tracky. Memtrix je mladá londýnská hvězda, která doplňuje k trackům i své vlastní vokály. Dva relativně dost odlišné projektily si tak razí cestu do vašich uší,  jemně chladný Of The Ice a zběsilejší Blood Run.


Dossa & Locuzzed & Dorian – Synthesizer / Grains

V roce 2016 se upsali tito Rakušané pod Viper Recordings a vydávají jednu pecku za druhou. Fakt je mám rád a těším se, až budou někde poblíž.


Getahead Records – Mind State, Vol. 1.

Tato kompilace obsahuje plno nového materiálu od autorů jako Chase & Status, Prodigy nebo Sub Focus. Vznikla k festivalu Getahead, což je festival, který se označuje jako “the first ever 24-hour festival on mental health, well-being & music”. Výtěžek z prodeje pak má putovat potřebným. Najdete na něm 18 tracků a vděčit za tuto kompilaci můžeme MCmu z Pendulum, který je znám jako Verse (Ben Mount).

Mob Tactics – Dinosaurus Rock EP

Ve vysokém tempu se řítí 4 dinosauři na tomto EP. Tihle dva chlápci se potkali v roce 2009 a od té doby produkují agresivní bomby připravené všechno kolem roztřískat.

Killbox – Pleasure Place LP

Je tady první album monstrózního dua, jež tvoří Audio a Ed Rush. Pleasure Place obsahuje 14 neuro tracků, které pořádně zahoupou vším okolo. Dva ostřílení matadoři nám ale bohužel dali na soundcloud jen 30ti sekundová intra, táákže to tu musím všechno naházet takto.














3RDKND – Purge EP

NA povrch přichází mocná spolupráce tří ostrých borců z Forbidden Society Recordings. Katharsys  & Donny & Forbidden Society se dali do kupy a jejich první počin v podobě Purge EP je na světě. Už se těším až si poslechnu tyto věci na DnB stagi na Beats For Love. Poslední den bude právě tato stage hostit Donnyho a Forbiddena, kteří se s nikým štvát nebudou!

Loučím se s Vámi a spěchám na B4L. Tak naslyšenou u dalšího dílu D’n’Bulletinu 😉

Radek Hrubý

Blogger / DnB  enthusiastic

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.