KSHMR

KSHMR udělal nový livestream, ve kterém ukázal své studio a vilu

KSHMR ještě před pár lety dělal jenom produkci, nikde nevystupoval a jeho totožnost byla neznámá. To se ale změnilo při Ultra 2015, kde se ukázal rovnou na hlavní stage. Neměl zde sice solo set, ale byl hostem Tiesta, se kterým zrovna představovali novou společnou kolaboraci s názvem Secrets. 

Od té doby jsme ho mohli vidět vystupovat na těch největších festivalech světa, jako jsou UMF, Tomorrowland, EDC nebo Sunburn. Mimo jiné také vydal před týdnem nový track “Carry Me Home”, který záhy obsadil první místo Beatport Bigroom Chart. K tomuto tracku se taky prostřednictvím Instagramu vyjádřil následovně:

“Celý track začal nápadem na drop. Moc se mně líbil a chtěl jsem k němu prvotřídní break. Myslel jsem si, že to bude běh na dlouhou trať, ale hned první Jakeova verze se mi líbila a věděl jsem, že je to ono!”

Poslední dobou ovšem KSHMR začal ukazovat mnohem více než jen nové tracky a svou tvář. V posledním livestreamu ukázal také své studio a svou vilu. Mimo jiného zhruba před měsícem ukazoval taky svou přítelkyni, která je viditelná i na livestreamu níže.

KSHMR rovněž odhalil s kým bude vydávat nové tracky! Konečně bychom se měli dočkat kolaborace s Dimitri Vegasem & Like Mikem s názevem “OPA” nebo taky nového tracku s Vini Vici! Psy-Trance prý ale čekat nemáme.

Zdroj: instagram.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.