D'n'Bulletin

D’n’Bulletin – květen 2018

Tak nám pomalu začíná léto, horko, pivo, festivaly a taková ta pohodová nálada. Za měsíc květen tady máme spoustu zajímavých hudebních počinů, mezi které můžeme zařadit nové LP od uskupení Bad Company UK, nebo nějaký ten materiál od Emperor. Mindscape se taky činil, a kdo se rozhodně činil jsou naší česko-moravskoslezští producenti Rido a Madface. Pojďme na květnový D’n’Bulletin!

Bad Company UK – Ice Station Zero LP

Toto uskupení, populární především v letech začátku milénia se nyní skládá ze čtyř producentů- dBridge, Maldini, Vegas a asi všem známý Dj Fresh. Od kterého je moc fajn, že se vykašlal na ty blbosti, co dělal v posledních letech a chopil se něčeho pořádného. A tak spolu s již jmenovanými pány přináší toto deseti-trackové album. Naposledy něco takového vyšlo v roce 2002, takže se jedná o velký comeback této vysoce talentované skupiny.










Madface – What It Looks Like / Help Me

Madface je talentovaný ostravský producent, který svou dráhu zahájil v roce 2010. A na začátku května vydal dva velmi fajn tracky What It Looks Like & Help Me. O vokální stranku se postarali MC Coppa a MVE. Mimochodem se na něj můžete těšit na Beats For Love ve středu 4. 7. od 21:30 hod a to pozor – na hlavní Love stagi!

Emperor – Bloodsport EP

Rodák z Manchesteru se nám po třech letech vrací se svým sólovým EP Bloodsport. Čtyři tracky, každý jedinečný se svým vlastním já. Něco je temné něco trochu funky, taky liquid. Prostě od všeho něco = vysoce kreativní EP.

Rido – The Journey

Zase jsme v Česku, tentokrát v Praze, odkud nám Rido přes Blackout Music odpálil dvojici solidních tracků The Journey a Roll The Drums. Jedná se o velmi povedenou dvojici. Především track The Journey oplýva něčím novým a agresivním, co bude rozhoupávat davy přes prázdniny. Opět ho můžeme zaslechnout ve čtvrtek 5. 7. ve 23:00 na DnB Stagi na B4L.

Na závěr zavítáme do Budapešti, kde nám Mindscape nachystal dvoudílné LP Reanimator. My se zde podíváme na jeho druhou půlku, kde ho doplnila Miss Trouble. Mindscape tak upevňuje mohutné hradby labelu Eatbrain. 

Tímto se s vámi loučím a přeji fajn červen, protože až bude venku příští, červnový díl, tak už budeme společně tvořit vibe na Beats for Love!

Radek Hrubý

Blogger / DnB  enthusiastic

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.