Swedish House Mafia

Axwell potvrdil Swedish House Mafia vystoupení na příští rok

Axwell o víkendu na svém Twitteru zcela jednoznačně naznačil, že Swedish House Mafia by měla v roce 2019 vystoupit v New Yorku.

Po neskutečném znovuspojení Axwella, Sebastiana Ingrossa a Stevea Angella pro spektakulární vystoupení jako Swedish House Mafia na březnovém Ultra Music Festivalu zůstalo nezodpovězených mnoho otázek. Jaké budou další kroky tohoto tria? Bylo snad vystoupení na Ultra “One Time Only” set? Bude následovat reunion tour? Spekulací bylo opravdu mnoho a neustávaly. O uplynulém víkendu však tyto spekulace utnul Axwel, když na svůj Twitter během vystoupení Axwella Λ Ingrossa v New Yorku napsal:

Máme snad to Swedish House Mafia vystoupení naplánované na příští rok zrušit? Protože si nejsem jistý, že tady v New Yorku jsou na Swedish House Mafia připravení.

Jakkoliv nebyla Axwellova slova zatím potvrzena někým z jejich týmu, je zcela evidentní, že Swedish House Mafia na příští rok plánují velké věci. A zatím minimálně jedno vystoupení v New Yorku.

Trio mezitím pokračuje ve svých individuálních vystoupeních. Steve Angello o víkendu odehrál monumentální set na Creamfields Steel Yard v Londýně, zatímco Axwell Λ Ingrosso odehráli dvě show v USA. Vzhledem k tomu, jak inteligentní marketingové strategie tým SHM používá a že se podařilo téměř do poslední chvíle jejich vystoupení na Ultra utajit, lze očekávat, že ani oznámení nové tour nebude provázeno velkými prohlášeními a bude zapotřebí číst mezi řádky.

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.