METAFO4R

DubVision a Firebeatz představují svůj nový projekt METAFO4R!

Minulý víkend se v USA konal jeden z nejlepších a největších tanečních festivalů na světě, který dělá velkou konkurenci těm známějším jako jsou Tomorrowland či Ultra Miami – EDC Las Vegas.

EDC neboli celým jménem Electric Daisy Carnival, se každoročně koná na obrovském zavodním okruhu. Velmi uznávaný americký festival shromažďuje elitu hudebního průmysli rok co rok a výsledky roku 2018 jsou ohromující. Na posledním ročníku nechyběly hvězdy jako například Kygo, Diplo, Tiësto, Martin Garrix, Alan Walker či mnoha dalších. Na festivalu, zároveň spojily své síly dua Dubvision a Firebeatz a představili svůj zbrusu nový projekt s názvem METAFO4R.

Začátkem tohoto roku obě dua oznámila, že budou společně sdílet stage v rámci B2B setu během letošní EDC Las Vegas. Ale jen krátce předtím, než vůbec vyšli na stage a začali vystupovat, představili svůj nový projekt na sociálních sítí s názvem METAFO4R. Slíbili nám spoustu nové hudby a opravdu tento slib dodrželi.

METAFO4R během svého vystupování spustili do světa neuvěřitelné množství IDs tracků. Mimo velkolepého úvodu jsme mohli slyšet 30 nových songů pouze z produkce Metafo4r. Tento nový projekt vyvolal obrovskou pozitivní reakci u všech fanoušků elektronické hudby, a nyní nám nezbývá nic jiného, než čekat až všechny tyhle tracky vydají nebo jestli někdy náhodou nezavítají k nám do Evropy.

Poslechněte si celý set z EDC níže:

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.