EDMANIA

EDMANIA – Už za měsíc!

Do startu jednoho z nejzajímavějších festivalů ve střední Evropě – EDMANIA zbývá přesně 1 měsíc . Na co se těšit, proč tam jet a i to, jestli tam najdete i nás – o tom všem se dočtete v našem článku.

EDMANIA = 2 (3) stage, 40+ DJs, 4 headlineři

“EDM”, Trance a Techno – všechny tyhle styly si budete moci vychutnat během letního vydání slovenského festivalu EDMANIA. Dle složení lineupu asi není příliš těžké odhadnout, že v pátek bude Trenčínské Expo patřit Technu, díky Underground stage – především tedy UMEKovi a v sobotu bude předáno žezlo trancovému lineupu a Portal stage, kterému vévodí několik skvělých trancových jmen z nejvyšší ligy! Každopádně oba dny se můžete těšit i na mega hlavní stage, na které se představí spoust dalších DJs, ale hlavně a jedině! – Axwell Λ Ingrosso

Bude to poprvé, co si organizátoři troufli na dvoudenní fesťák a nejen proto se pojedeme podívat i my. Resp. v sobotu určitě budete moci potkat na Portal stage ProggyBoy-e a poté se k němu na zbytek eventu v crowdu přidá i náš vedoucí Jake Haley.  Když jsme u crowdu, tak na tomto festivalu určitě narazíte na jeden z nejlepších. Pořadatelé se pyšní tím, že nedělají rozdíl mezi “regular” a “VIP” lidmi a proto také žádné VIP vstupenky na tento festival nejsou – za nás je to rozhodně dobrý způsob jak vytvořit jedinečný crowd a ukázat, že je to především o tom hudebním zážitku.

“United” není jen hymna, je to i zpráva

Letos jsme se dočkali i první hymny k celému eventu a produkce tohoto tracku byla svěřena slovenskému producentovi Dlugoshovi, který připravil velmi zajímavou skladbu, která je zároveň i určitou zprávou. Ať už se vám hymna letošní letní EDMANIA líbí či ne, důležité je to, na co vás má připravit a nabudit. United přesně vystihuje tento festival, protože i samotný festival má svou filozofii, která míří ke spojení všech fanoušků, jak sami řekli pořadatelé: “My všeci se spájame sa pre lepšie zajtrajšky elektronickej tanečnej hudby na Slovensku!

HEADLINERS: AXWELL Λ INGROSSO, TIMMY TRUMPET, MARLO, UMEK
DJs (alphabetical order): ANDY MOOR, BEN NICKY, BREATHE CAROLINA, DAVEY ASPREY, DAVID GRAVELL, DJ EKG, DRAHOSH B2B ELSY, ENRICO SANGIULIANO, ESTIVA, EXIS, FRANKY RIZARDO, JAY HARDWAY, JORDAN SUCKLEY, JUICY M, KURA, LUCCA, LUIGI DI MARE, LUKENZA, MANENE, MARK VILLA, MARTIN FROST, MAURICE WEST, MIKE WILLIAMS, NFIX & CANDICE, NIFRA, PROGGYBOY, RANK 1, SALVATORE GANACCI, SAM FELDT, SASHA VEE, SOUL MIRROR, STANDERWICK, STEVE ALLEN, TECHNASIA, THE HIM, THIN & THICK, TOFFY, TOKY B2B BOSS, TONY JUNIOR

FAQhttps://www.edmania.eu/novinky/4-najcastejsie-otazky-edmania-open-air-2018/
LINEUP: https://www.edmania.eu/lineup/
UBYTOVÁNÍhttps://www.edmania.eu/ubytujte-sa-u-nas/
VSTUPENKY: https://www.edmania.eu/vstupenky/

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.