D'n'Bulletin

D’n’Bulletin – duben 2018

Nazdar všichni, je čas se podívat na, co zajímavého vykvetlo v zahradách zlomených beatů za měsíc duben. Je tady nový D’n’Bulletin. Opět se nějak pokusím shrnout ty nejzajímavější releasy, které spatřily světlo světa za poslední měsíc. Můžu garantovat, že to bude zatraceně rozmanité od deepu po crossbreed přes halftime. No snad úplně všechno.

L-Side – Carnal Mind

Album napráskáne vokály z celého světa – americký rapper Jeru The Damaja, britský DRS, MC Darrison, MC Fava a mnoho dalších v této 15ti trackové nádheře plné luxusní atmošky. Leonardo de Jesus Silva aka L-Side je brazilský producent, který se od roku 2008 zabývá hip hopem. Později k tomuto koníčku přihodil i DnB. Díky tomuto spojení vzniklo LP Carnal Mindkteré tak nějak vyčnívá nad všemi těmi plechárnámi svou jedinečností. Rozhodně poslechnout!

Circuits – Coming Through EP

Pozor, dámy a pánové, jedná se o projekt, ve kterém jsou zapojení InsideInfo a Kasra. Jejich Coming Through EP je prvním počinem za rok 2018 a prý jich je naplánováno více. Circuits produkují minimalistické, ale zato ultimátně hutné tracky, ze kterých číší zkušenost.

Mean Teeth – Breaking Point

Estonsko-litevská dvojice producentu vyhazuje do povětří tuto masivní dvojici zajímavých tracků, které mě trošičku vrátily do dob roku 2011. Breaking Point a Nine Lives jsou dva tracky, které si najdou místo v playlistech pod oznáčením nářezy. Už teď je patrné, že pod vedením zkušeného dozorce se jménem Optiv a jeho labelem Red Light spějou Mean Teeth hodně vysoko.

Mefjus – Manifest

Manifest LP by měl být výsledek dospívání Mefjuse do svých nejlepších let. Třicetiletý Martin Schober pracoval na tomto albu dva roky a hrdě může oznámit, že ho celé vyprodukoval sám (udělal si i mastering). Na svých stránkách píše celý příběh tohoto alba, kdo všechno mu pomohl a jaká byla jeho cesta. Výsledkem je 17 tracků plných Mefjusova signifikatního stylu. Když už nám to tady tak hezky seřadil, tak rozhodně stojí za to si to aspoň proklikat.

Synergy – Dark Machine EP

Dvojice ruských producentů a jejich Dark Machine EP, které vyšlo na labelu Eatbrain a  obsahuje 5 nadupaných tracků.  Synergy jsou dva mladí talenti, o kterých je v poslední době dost slyšet. Jejich energická a agresivní hudba proniká tělem jako břitva. Doufám, že uslyšíme i více experimentálních tracku jako Dark Machine II.

Jade – Awake EP

Další EP je přímo od bosse labelu Eatbrain.  Awake EP obsahuje 4 tracky stvořeny pro šíření temnoty neurofunku v hezkých letních měsících. Na tohoto maďarského matadora jménem Gabor Simon se můžete přijít podívat i na festival Beats For Love, kde určitě parádně rozseká celou stage.

Gancher & Ruin – Outlaw EP

Je čas na mírný extrém – Gancher & Ruin v ČR dobře všem známá ruská zabijácká dvojčata. Outlaw EP  ukrývá šest totálních šíleností, které se od těchto magorů dají očekávat. “Its heavy, raving and 110%% awesome. All Hail Gancher & Ruin!” No, co víc dodat. Ti, co vědí co je čeká, nebudou rozdrceni.

Vorso – The Imperative

A na samotný závěr další vybočení z klasiky. Tentokrát zabředneme do halftimu, kde se seznámíme s britským týpkem, co si říká Vorso. Ten v poslední době tříská jednu bombu za druhou. Když vidím Vorso, automaticky na to kliknu a vím, že to bude stát za to. The Imperative EP  obsahuje 5 propracovaných rytmicky náročných tracků pro náročné posluchače. Tímto rozbořením stereotypu a ukazkou možné hudby budoucnosti se s vámi loučím a zase brzy naslyšenou. A koukejte si poslechnout ty tracky všechny! 🙂

Radek Hrubý

Blogger / DnB  enthusiastic

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.