Avicii

Objevily se podrobnosti o Aviciiho úmrtí, podle všeho se podřezal rozbitou lahví

Je tomu zhruba týden a půl, kdy se objevily zprávy o tom, že švédský DJ a producent Avicii nečekaně zemřel. Minulý týden pak následovalo vyjádření jeho rodiny, které naznačovalo, že jeho odchod ze světa byl dobrovolný.

Dnes vypluly k tomuto smutnému tématu na povrch další informace potvrzující skutečnost, že Avicii spáchal sebevraždu a dále rozvádějící způsob jejího provedení. Zprávu jako první zveřejnil server TMZ, později například také Business Insider a mnoho dalších.

Dle výše zmíněných zdrojů byl Tim Bergling aka Avicii nalezen 20. dubna v koupelně jednoho ománského hotelu v Maskatu ležící v kaluži krve, bez známek života. Dle dnešních informací si přeřezal tepny na zápěstí a/nebo krku (zdroje se v tomto liší) pomocí střepů z lahve od alkoholu (některé zdroje uvádí, že se jednalo o víno). Co ho k tomuto činu vedlo uvedla rodina v předchozím prohlášení, viz výše. Dle jejich slov chtěl najít rovnováhu a mír ve svém životě, zbavit se stresu a věnovat se pouze tomu, co ho naplňovalo, což byla produkce nových songů.

Veškeré podrobnosti ohledně Aviciiho smrti však nadále zůstávají nepotvrzeny ze strany policie. Jeho nejbližší navíc opakovaně tvrdí, že ve svých posledních dnech se zdál být šťastným a byl také velmi produktivní.

Zdroj: dancingastronaut.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.