Rodina promluvila: Avicii spáchal sebevraždu

Ještě tomu není ani týden, co odešel z tohoto světa výborný švédský dj a producent, Avicii a už vyplouvají na světlo světa informace, co by mohlo stát za jeho smrtí.

Začátkem tohoto týdne vydala rodina prohlášení, že děkuje za všechnu podporu (Článek o memoriálech pro Aviciiho zde), ale důvod smrti nám zůstane neznámý. Dnes rodina pronesla další prohlášení. V něm zaznělo, že jejich Tim byl křehká duše, a že svět DJs pro něj nebyl. Stres z tours a neustálých cest se velmi podepisoval na jeho psychice a proto s nimi taky chtěl přestat a věnovat se pouze produkci nových tracků. Jak už řeklo mnoho světových DJs, hudba je těžký marketing a ten není pro každého. Stejný názor sdílí i jeho rodina a taky dodala, že chtěl najít klid a rovnováhu ve světě, dokonce o ně i prosil. Bohužel, jak je známo, klidu ani rovnováhy se nedočkal, tak ho nejspíš šel hledat jinam… Neoficiálním důvodem smrti je tedy, podle nepřímých slov rodiny sebevražda.

Zdali jsou naše odhady a schopnost číst mezi řádky správné, brzy tuto skutečnost rodina oznámí i oficiálně. Ale to vše ukáže až čas… nám nezbývá než říct: “Odpočívej v pokoji, Time!”

Zdroj: Billboard, Unilad

Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.