Mike Posner

Mike Posner našel muže, který mu dal pilulku na Ibize!

Určitě si mnoho z vás vzpomene na léto 2016 a hit I Took a Pill in Ibiza, který během něj frčel. Už tomu budou sice dva roky, co tento track vyšel, ale na povrch teď vyplula informace, ktera s tímto hitem nemálo souvisí! Co víc, odhaluje i skutečnosti, na základě kterých Mike Posner tento hit složil.

Na Twitteru se totiž objevil tweet, který poukazuje na možnou nevědmou inspiraci hudebníka Mikea Posnera ke skladbě tohoto hitu. Ukázalo se totiž, že během vystoupení Aviciiho v klubu Ushuaïa kde jine než na Ibize, si vzal Mike od jednoho z hostů pilulku. Dva roky byla tato skutečnost ukrývána před světem a ani sám Mike Posner nevěděl, od koho zázračnou pilulku dostal. Minulý týden se však na Twitteru vynořil fotka s popiskem “Pamatuješ, jak jsem ti dal tu pilulku na Aviciim?” Pilulku Mike dostal od muže jménem Bren Dunne. Uvidíme, zda se oba budou chtít znovu sejít, zavzpomínat na zapomenutou noc a třeba nabrat inspiraci k dalšímu virálnímu hitu.

Samotný originál sice velkou díru do světa neudělal, naproti tomu remix, za kterým stojí tříčlenná norská skupina Seeb, má na YouTube už téměř miliardu shlédnutí! Ale samozřejmě jak všichni víme, bez originálu by žádný remix nebyl.

Zdroj: weraveyou.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.