Swedish House Mafia

Swedish House Mafia odhalila nový merchandise

Nedávné opětovné spojení trojice Swedish House Mafia otřásla celým světem taneční hudby. Jejich návrat má však přesah i do jiných odvětví, jako například módy.

Nová éra, nová webová stránka a nyní i nové zboží! Amy Thomson, manažerka SHM, se na svém Instagramu pochlubila novými botami vybavenými ikonickým logem Nike x3, které na sobě měli Axwell, Sebastian Ingrosso a Steve Angello při uzavření 20. ročníku Ultra Music Festivalu v Miami.

Černobílá se zdá být oblíbenou barvou Swedish House Mafia. V nadcházejících měsících tak pravděpodobně můžeme očekávat, že uvidíme spoustu nových kousků oblečení jako například mikiny, bundy a další druhy oblečení.

Minulý týden 2/3 SHM (Axwell & Ingrosso) vytvořili docela rozruch, když jejich oděvní značka Palm Angels, kterou založil Francesco Ragazzi v roce 2015, odhalila spoustu impozantního nového zboží. Před týdnem hrála tato značka oblečení rovněž obrovskou roli při závěrečném vystoupení SHM, neboť na merchu můžete vidět datum 25. března 2018, což je den kdy se dali opět dohromady.

Prozatím si pro nás SHM připravili pouze limitovaný merchandising se zvláštním vydáním 032518, což symbolizuje již zmíněné datum z 25. března 2018. Zatím je na prodej tričko a mikina, a to za poněkud vyšší cenu, která zůstanou v prodeji pouze do dnešního dne, tj. 2. dubna. Takže pokud máte zájem mít malý kousek historie elektronické hudby u sebe doma nebo dokonce na sobě, určitě neotálejte s nákupem prostřednictvím webové stránky zde.

Pokud to nestihnete, nemusíte truchlit, určitě si pro nás chystají další zajímavé kousky, jako například tyhle boty:

https://www.instagram.com/p/BgzDjMdldTA/?taken-by=amyhesterthomson

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.