Don Diablo

Don Diablo představil své nové album FUTURE

Don Diablo je producent, který během své kariéry prošel mnoha fázemi, dokud nenašel svůj správný styl. Díky svému jedinečnému stylu, který ho dovedl ke značné slávě, je jedním z nejuznávanějších DJs ve světě EDM. Když bylo oznámeno, že se Don Diablo chystá vydat album, očekávání byla extrémně vysoká, jeho fanoušci se nemohli dočkat nových skladeb. Nyní konečně přišel okamžik a dlouho očekávané album s názvem“Future” je venku.

Šéf Hexagon Records se rozhodl udržet svůj nejcharakterističtější zvuk, který ho doprovázel v posledních letech, ale s drobnými inovacemi. Své album založil na tomto zvuku, ale zároveň si v něm dovolil experimentovat. Nabízí různá zbarvení Future Housu, který často může znít opakovaně. Velmi jasným příkladem je třetí skladba alba s názvem “Put It On For Me”, která vyzařuje uklidňující energii a poskytuje perfektní platformu pro hlas zpěvačky Niny Nesbitt, která bez námahy hraje na struny emocí posluchačů.

Album je nabušené tracky jako “Give Me Love”, “Head Up” s Jamesem Newmanem, “Found You” ve spolupráci s BullySongs, které disponují obrovským potenciálem. Track “Reflections” je pak kapitola sama pro sebe, neboť se jedná o jedno z nejvíce očekávaných IDs, která se objevila v živých vystoupeních holandského producenta. Další track “People Say” otřásá elektronickou hudební scénou od svého vydání v lednu, kdy získala nezpochybnitelně pozitivní reakci napříč celým světem.

Je zcela jednoznačně slyšet, že Don Diablo v albu FUTURE jako producent vsadil na všechny osvědčené zbraně v rámci zvuku, které mu v posledních letech přináší tolik úspěchů, ovšem aniž by nabízel produkt, který je zastaralý. Dle mého dokázal, že v rámci elektronické hudby je jedním z nejlepších producentů své generace.

Album patří k těm delším a skládá se z celkem 16 tracků. Neustálé poslouchaní nových zvuků vás pomůže vtáhnout do FUTURE od prvního až po posledního tracku. Každý track se značí neskutečně prestižní úrovní detailů a není tedy překvapením, že album bylo v posledních letech jedním z nejvíce očekávaných v rámci EDM vůbec. Don Diablo vytvořil jedno z jeho nejlepších alb posledních let. Zároveň všem posílá jasnou zprávu, že je možné se opakovat a zároveň zůstat originálním.

Detailní recenzi v angličtině si můžete přečíst na odkaze níže.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.