Eric Prydz představuje novou holografickou show s názvem HOLO

Eric Prydz oznámil zcela novou holografickou show, která nese název HOLO. Show se bude odehrávat letos v létě. Konkrétně půjde o tři koncerty v Belfastu, Glasgow a na festivalu Creamfields.

Toto oznámení doprovází i teaser lákající na tento event, po jehož zhlédnutí si většina fanoušků určitě myslela, že půjde o další pokračování minulých show, nesoucích název EPIC (Eric Prydz In Concert). Ale Eric nás všechny překvapil s naprosto novým konceptem.

HOLO je koncept který bude využívat technologie holografických projekcí, které jsou posledních pár let ve stádiu vývoje a testování. Eric a jeho tým jsou však známí tím že tyto revoluční a experimentální technologie jim rozhodně nejsou cizí a dokáží s nimi vytvořit až nepředstavitelné věci.

Všechny edice HOLO jsou však letos (bohužel) určena jen pro britské publikum. Odehrají se 2. června v Braehead Aréně v Glasgow; 30. června na Belsonic festivalu v Belfastu; a 30. srpna na festivalu Creamfields.

Co se festivalu Creafields týče, jeho obří show bude umístěna v monumentální stavbě nazvané Steel Yard. Eric zde vystupoval již v minulosti, ale letos to bude poprvé, kdy bude headlinerem celého festivalu.

Bylo také potvrzeno, že se vrátí i jeho show EPIC s verzí 6.0 a plánuje se na rok 2019. Eric slibuje opět něco průlomového. Tak se nechme překvapit. Minulý rok ve Steel Yard oslavila show EPIC 5 let své existence, které živě přihlíželo 15 000 lidí.

Zdroj: djmag.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.