Tiësto

Tiësto prohlásil: ,,Je na čase se vrátit zpátky k pořádným skladbám!”

Nepochybně jedna z největších hudebních ikon současnosti, všemi uznávaný holanďan Tiësto, ví o taneční scéně více než kdokoli jiný.

Legenda promlouvá

Již více než dvě dekády se Tiësto podílí na největších projektech v elektronické hudbě. Je přitom jedno, jestli pracuje jako producent, pomáhá mladým talentům, buduje značky klubů a festivalů nebo spolupracuje s největšími komerčními molochy jako jejich ambassador. Na co Tijs sáhne, to má neuvěřitelný úspěch. Během své Clublife tour v Austrálii poskytl magazínu Inthemix velice zajímavý rozhovor o přítomnosti, minulosti i budoucnosti taneční hudby.

Jedno z nejdiskutovanějších témat na poli elektronické hudby současnosti je rozdělený svět klubové a rádiové hudby. Od boomu EDM v roce 2013 se mnozí umělci vystřelili až na úroveň popových hvězd a na seriózní klubovou hudbu zanevřeli. O to víc je zajímavý pohled na věc od člověka, jehož hity v posledních letech obletěly rádia po celém světě, zatímco pořád aktivně objíždí kluby a týdně moderuje radioshow Clublife věnovanou právě klubové hudbě.

“Myslím si, že někteří lidé šli až moc do světa populární hudby. Řekl bych, že je čas vrátit se tam, odkud to všechno vzešlo a začít vydávat tracky, které budou zase drtit parket. Protože o tom to celé je ne? Ať už hrajete na festivale, nebo v klubu, lidé chtěji slyšet hudbu, která je pro to dělaná. Což je mimochodem i hudba, kterou chci hrát – prostě skvělá taneční muzika.”

Koukněte na celý rozhovor tady, Tiësto v něm popisuje velice zajímavé pohledy na scénu, kterou prakticky pomáhal stavět jako jeden z nejpřednějších lídrů posledních 20 let.

Zdroj: weraveyou.com

Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.