Tomorrowland

Hardwell se vrací na Tomorrowland!

Překvapení, které jsme již před časem předvídali, je tady. Hardwell se letos po dvou letech znovu objeví v lineupu největšího festivalu na světě – Tomorrowland.

V jednom z prvních článků, které jsme v roce 2018 vydali, jsme psali o novém společném tracku Hardwella s duem Dimitri Vegas & Like Mike. Je všeobecně známo, že tito DJs se navzájem úplně nemusí a na sociálních sítích se tou dobou objevovaly zvěsti o tom, že se jedná o “Hardwellův krok zpět na Tomorrowland.” Tyto se ukázaly býti správnými.

Hardwell patří již řadu let k těm nejžádanějším DJs vůbec. Po tom, co byl hned dvakrát po sobě korunován jako nejlepší DJ světa v žebříčku DJ Mag Top 100 DJs, jeho popularita rostla exponenciálně každým rokem. A právě jeho vystoupení na Tomorrowlandu patřila vždy k těm nejlepším a nejvirálnějším na YouTube. Nicméně po rozepři s výše uvedenou dvojicí Dimitri Vegas & Like Mike, když byli obviněni z manipulace výsledky ankety DJ Magu pomocí iPadů s předchystanými hlasy, zůstalo mnoho fanoušků zklamaných, neboť se Hardwell v lineupu festivalu neobjevil. A to ani v roce 2017.

Čekání je však nyní u konce a holadnská superstar se letos na Tomorrowland vrátí rovnou na oba víkendy. Lze tedy očekávat dvě monumentální vystoupení, která přitáhnou pozornost milionů posluchačů, a to jak přímo na místě, tak následně ze záznamu na YouTube.

Na první oznámená jména pro Tomorrowland se můžete podívat zde.

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.