Garrix

Nová kolaborace Martina Garrixe a Davida Guetty nakonec bez vokálu Ellie Goulding

Novinka nazvaná “So Far Away” nakonec vyšla bez přispění zpěvačky Ellie Goulding, i když ona sama by podle všeho track klidně vydala. Za vším však jako vždy hledejte zákulisní politiku.

Martin Garrix zhruba před dvěma týdny připravil prostřednictvím Twitteru nepěkné překvapení pro všechny své fanoušky, když potvrdil, že jeho nová kolaborace s Davidem Guettou nakonec výjde bez vokálu zpěvačky Ellie Goulding. Pravděpodobným důvodem je fakt, že Martin nový track nazvaný “So Far Away” otestoval při svém setu na letošním Tomorrowlandu, což se ovšem nelíbilo managementu Ellie.

Ta na Twitteru taky přiznala, že výsledný track před tím, než jej Martin zahrál na Tomorrowlandu, “ani neslyšela”, zároveň jí to však podle jejích slov “zase tak nevadilo”. I přes to však její management a vydavatelství vydání skladby zablokovalo.

Z twitterové komunikace níže je zřejmé, že Martin je toho názoru, že vydat track nechtěla hlavně Ellie, ta nicméně odvětila, že předmětný track měla velmi ráda. Paradoxně tak všichni tvůrci track milují, ale kvůli zákulisní manažerské a vydavatelské politice track v původní podobě nikdy světlo světa nespatří. Jedná se tak nepřímo o další spor Martina Garrixe s hudebním vydavatelstvím. Ty by se raději měly mít před mladým Holanďanem na pozoru, protože ten již letos vyhrál soudní při se Spinnin’ Records.

Alternativní verze tracku “So Far Away” obsahuje vokály zpěváka Jamieho Scotta a byla vydána minulý pátek, tj. 1. prosince. Která verze tracku je lepší pak můžete porovnat níže.

Zdroj: djmag.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.