Invector

Avicii se bude podílet na vývoji nové hudební videohry – Invector

Avicii spojí síly se společností Sony při tvorbě nové videohry nazvané Invector dostupné na PlayStation 4.

Invector o sobě tvrdí, že bude hudební videohrou, která bude vytvářet závodní trasy a s nimi spojené bonusy, překážky a další elementy na základě analýzy hudebních tracků. Na první pohled se tak zkušeným hráčům jistě vybaví paralela se starší PC hrou nazvanou Audiosurf. Vývojáři tvrdí, že se bude jednat o hru, kterou si určitě nesmí nechat ujít “hardcore fanoušci hudebních videoher”, nicméně by měla být uživatelský přívětivou i pro běžné “casual” hráče.

Videohra Invector byla představena teprve včera v rámci Paris Game Weeku. Níže se můžete podívat na vůbec první trailer lákající mimo jiného také na hru více hráčů. Každý závod by se pak měl sestávat z několika segmentů obsahujících melodie, rytmus, harmonie, beaty a vokály zvoleného tracku. Grafický vzhled “závodní tratě” by však měl být odvislý kromě tempa a rytmu zvoleného tracku rovněž na výkonu každého z hráčů.

V oficiální tiskové zprávě Sony vysvětluje, jak došlo ke spolupráci právě s Aviciim: “Avicii nám zpřístupnil veškerou svou skvělou muziku a zároveň několik trefných podnětů ohledně celkového dojmu z hraní. Toto pro nás bylo obzvláště cenné ve chvíli, kdy jsme zkoumali různé aspekty hraní s přáteli.” Podívejte se na trailer odhalující videohru Invector níže. Soundtrack k traileru přitom nemůže mít na svědomí nikdo jiný než Avicii.

Zdroj: youredm.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.